VOORWOORD


DANKBAAR

Afgelopen weekend legden we een geweldige wedstrijd op de mat in de Johan Cruijff ArenA. De overwinning op Ajax was niet alleen verdiend, maar ook overtuigend. Een mooie prestatie, juist na de uitschakeling in de Europa League, drie dagen eerder. De knop ging direct al in de kleedkamer om, om optimaal voor te bereiden op Ajax – AZ.

We staan er inmiddels weer goed voor en hebben, als het goed is, geleerd van onze eerste ervaring dit seizoen als medekoploper. We hebben gezien dat als we onze taken uitvoeren en hard werken met elkaar én voor elkaar, we tot heel mooie dingen in staat zijn.

Dit weekend staat ADO Den Haag op het programma in ons AFAS Stadion. Een zeer warm welkom aan de Hagenezen die ons zo goed hebben opgevangen gedurende de eerste seizoenshelft. We hebben het al vaker gezegd, maar we zijn ADO zeer dankbaar. Daarom stellen we dit weekend ons uitvak gratis open voor de fans van ADO.

Onze redactie sprak deze week met Teun Koopmeiners. De aanvoerder ging onder meer in op de periode dat we in het Cars Jeans Stadion onze wedstrijden afwerkten en haalde een aantal mooie herinneringen op.

Ik wens u veel plezier bij AZ – ADO

Samen naar Victorie,

Max Huiberts