ACTUEEL


AZ-nieuws

KAARTVERKOOP THUISDUELS

AZ speelt dit seizoen, inclusief het duel met ADO, nog vijf keer thuis. Voor deze Eredivisie-wedstrijden zijn nog kaarten verkrijgbaar.

NIEUWE DATUM AZ - FEYENOORD

De nieuwe datum voor de wedstrijd AZ - Feyenoord is bekend: woensdag 8 april. De aftrap in het AFAS Stadion is om 18:45 uur.

De topper tussen AZ en Feyenoord, oorspronkelijk gepland op zondag 9 februari, werd destijds afgelast vanwege storm Ciara. Uit voorzorg schrapte de KNVB alle zondagwedstrijden uit speelronde 22.

Tijdstip
Een latere aanvangstijd dan 18:45 uur bleek niet mogelijk, omdat de UEFA niet toestaat dat competitiewedstrijden overlappen met Champions League-duels.

Tickets
Kaarten die eerder voor het oorspronkelijke duel tussen AZ en Feyenoord gekocht zijn, blijven geldig.

HIGLER FLUIT AZ – ADO

Dennis Higler fluit zaterdag AZ - ADO Den Haag. De arbiter wordt langs de zijlijnen geassisteerd door Rogier Honig en Terry Hoekstra. De vierde official van dienst is Erwin Blank.

VAR
Vanuit Zeist kijkt Edgar Bijl mee als Video Assistant Referee (VAR). Hij wordt hierbij geassisteerd door Joey Waleveld.

INSCHRIJVING AZ SELECTIEDAGEN GEOPEND

De AZ Selectiedagen worden dit voorjaar georganiseerd op een recordaantal locaties. Ben jij de nieuwe Myron Boadu, Calvin Stengs of Marco Bizot? Meld je dan snel aan en wie weet schitter jij over een paar jaar in het AFAS Stadion. De inschrijving is vanaf heden geopend.