Voorwoord


De honderd van Maher

Na de wedstrijd uit bij VVV-Venlo overheerste de teleurstelling. We kenden een goede start, maar we gaven de winst alsnog uit handen in de blessuretijd.

Juist omdat we de eerste helft heer en meester waren en misschien wel ons beste spel dit seizoen lieten zien, was de late gelijkmaker van VVV een tegenvaller.


De zaterdagavond is terug van weggeweest in het AFAS Stadion. De wedstrijd van afgelopen zondag is geƫvalueerd en de aanknopingspunten zijn duidelijk voor het team. Deze week is er weer hard gewerkt en maakt de equipe zich op voor het thuisduel met Willem II.


De Tricolores staan met dertien punten op de dertiende plaats. In eigen huis ging de laatste wedstrijd tegen Vitesse met 1-3 verloren. De Tilburgers komen niet naar Alkmaar om zich in te graven. De ploeg van Adrie Koster staat erom bekend te willen voetballen. Het kan daarom een aantrekkelijke wedstrijd worden.


Vlak voor de aftrap zullen Robert Eenhoorn en ik Adam Maher huldigen. Het jeugdexponent speelde tegen ADO Den Haag zijn honderdste wedstrijd in het shirt van AZ. Maher kwam in Alkmaarse dienst tot vierentwintig doelpunten en achttien assists.


In een haast uitverkocht stadion moeten we dit weekend laten zien wat we in huis hebben en, samen met jullie fans, er een mooie avond van maken.


Samen naar Victorie.

Max Huiberts


Directeur Voetbalzaken