ACTUEEL

AZ-nieuws

AZ.NL VERNIEUWD


AZ heeft sinds deze week een nieuwe website. Bij het Alkmaarse bedrijf Holder, de innovatiepartner achter de site, werd AZ.nl gelanceerd door Thomas Ouwejan.


Met de nieuwe website komt AZ vooral de gebruiker tegemoet. De gebruiksvriendelijkheid is geoptimaliseerd door een sterk vereenvoudigde en overzichtelijkere navigatiestructuur. Uiteraard is de nieuwe website mobile-first ontwikkeld zodat deze ook via smartphone en tablet goed te bezoeken is.


Sfeerbeelden

Op AZ.nl is ook de beleving centraal gezet, door met grote sfeerbeelden en veel afbeeldingen te werken. Daarnaast is het een volgende stap in het beter bedienen van de fanbase en zakelijke relaties, onder andere via gepersonaliseerde digitale communicatie.

Kaartverkoop

Gelijktijdig met het vernieuwen van de website onderging ook het online kaartverkoop-platform een update. Naast de nodige optimalisaties om de gebruiksvriendelijkheid van het platform te verbeteren, zijn hierdoor ook de website en het kaartverkoopplatform optimaal op elkaar afgestemd.

100 KEER MAHER

MIDDENVELDER GEHULDIGD


Adam Maher wordt voor de aftrap van AZ - Willem II gehuldigd. De middenvelder uit eigen jeugdopleiding speelde onlangs namelijk zijn 100e duel in het AZ-shirt.

SAMEN NAAR VICOTRIE

STEUN AZ TEGEN EXCELSIOR EN PEC


AZ speelt na het thuisduel met Willem II nog twee keer in het AFS Stadion in 2018. Ben jij erbij tegen Excelsior (15 dec) en PEC Zwolle (18 dec, KNVB Beker)?

ALLE VIDEO’S ZIEN?

VOLG AZ OP YOUTUBE!


Wil jij interviews, samenvattingen en persconferenties zien?

AZ QUIZ


Wie speelde niet voor zowel AZ als Willem II? Wout Weghorst, Joris Mathijsen, Fernando Lewis, Henk Timmer, Danny Mathijssen of Ali Messaoud?

VERKEERSHINDER:

WERKZAAMHEDEN LEEGHWATERBRUG


De provincie Noord-Holland voert ingrijpende werkzaamheden uit aan de Leeghwaterbrug (N242) in Alkmaar. Daarom het advies om tijdig te vertrekken richting thuisduels van AZ.

De werkzaamheden duren tot begin 2019 en kunnen ernstige verkeershinder veroorzaken, zeker tijdens de spitsuren.

LINDHOUT FLUIT AZ - WILLEM II


Allard Lindhout fluit zaterdag de wedstrijd tussen AZ en Willem II. De 31-jarige arbiter uit Warmond wordt geassisteerd door Patrick Langkamp en Erik Kleinjan.

VAR

Richard Martens is door de KNVB aangesteld als vierde official. Martin Pérez fungeert als Video Assistent Referee (VAR).

VOOR IN JOUW AGENDA:

FORTUNA - AZ OPNIEUW VERPLAATST


De Eredivisie-wedstrijd tussen Fortuna Sittard en AZ is opnieuw vastgesteld op vrijdag 7 december (18:30 uur). Oorspronkelijk stond het duel al gepland op die datum, maar deze werd onlangs verplaatst naar 8 december.

Volg ons ook op social media: