VOORWOORD


BIJ DE LES

Half december speelden we voor het eerst weer in ons eigen stadion sinds het instorten van het dak op 10 augustus. Wat een geweldige atmosfeer heerste er in het AFAS Stadion die wedstrijd tegen Ajax. Jullie, onze supporters, stonden massaal achter de ploeg en droegen zo bij aan de winst.


Het was een belangrijke zege om het gat met koploper Ajax te dichten. Helaas waren we een week later op bezoek bij Sparta niet bij de les en gingen we teleurgesteld de winterstop in. Het heeft ons geleerd dat we ieder duel scherp moeten zijn en hard moeten blijven werken mét, maar ook voor elkaar. Alleen dan zijn we als team tot mooie dingen in staat.


Daarom is de komende periode een belangrijke en interessante voor ons. Als we het goede constante niveau van de eerste helft van de competitie weer kunnen oppikken, dan zullen we ook weer een groot aantal tegenstanders verslaan. Dit zal nodig zijn om in ieder geval de plek waar we nu staan te behouden en de druk op de koploper te vergroten.


Allereerst dit weekend thuis tegen de nummer vier van de ranglijst: Willem II. De ploeg uit Tilburg draait een heel goed seizoen en deinst niet terug voor hun tegenstander. De eerdere ontmoeting met Willem II dit seizoen eindigde in een gelijkspel.


Ik wens u veel plezier bij AZ – Willem II.


Max Huiberts


Directeur Voetbalzaken