ACTUEEL

AZ-nieuws

EÉN MINUUT STILTE VOOR AZ - WILLEM II

Voorafgaand aan AZ - Willem II vindt zaterdag één minuut stilte plaats. Daarin worden supporters, oud-spelers en clubmensen die in 2019 overleden herdacht. AZ wil met dit initiatief iedereen de kans geven om collectief een eerbetoon te brengen aan ‘hen die niet meer onder ons zijn’.


AZ - Willem II begint zaterdag om 20:45 uur in het AFAS Stadion.

KUIPERS FLUIT AZ – WILLEM II

Björn Kuipers heeft zaterdag de leiding over het Eredivisie-duel tussen AZ en Willem II. De scheidsrechter wordt geassisteerd door Sander van Roekel en Erwin Zeinstra.


Erwin Blank is door de KNVB aangesteld als vierde official. Martin Pérez fungeert als VAR en wordt hierbij geassisteerd door Roan van Marrewijk.

AZ WINT BRONZEN WAAIER

AZ is de winnaar van de Bronzen Waaier 2019. De prijs wordt elk jaar uitgereikt aan een onderneming van de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk die zich op een bijzondere manier inzet voor de maatschappij.

Op maandag 13 januari ontving AZ in een volle Pleinzaal van TAQA Theater de Vest de Bronzen Waaier uit handen van locoburgermeester Pieter Dijkman. Van de vier genomineerden wist AZ maar liefst 45% van de stemmen te krijgen.

AZ-SPAARACTIE BIJ VOMAR

Als Strategisch Partner verrast Vomar haar klanten ook in 2020 met de AZ-spaaractie. Vanaf zondag 12 januari sparen zij voor 50% korting op kaarten voor thuiswedstrijden in de tweede seizoenhelft van de Alkmaarders.

Bij elke € 10 aan boodschappen ontvang je in één van de zestien geselecteerde Vomar-vestingen een gratis AZ-zegel. Een volle spaarkaart bevat acht zegels en kan direct bij de servicebalie van de Vomar-winkel worden ingewisseld. Daar ontvang je een AZ-voucher met unieke kortingscode. Met die code reserveer je eenvoudig online jouw stoelen in de Vomar-actievakken voor één van de wedstrijden in het AFAS Stadion. Reserveer snel, want OP=OP!

NIEUWE LUNCHKAART

IN GRAND CAFÉ VAN GAAL

Grand Café Van Gaal heeft de lunchkaart vernieuwd. Op het menu staan bijvoorbeeld een proeverij van drie huisgemaakte kroketten en een Caesar wrap.