Voorwoord


Goede reeks

Na de goede overwinning van vorige week in Breda, komen we dit weekend op onze thuisbasis in actie. Het AFAS Stadion maakt zijn opwachting voor de tegenstander van dit weekend: VVV-Venlo. Het staat buiten kijf dat we deze uitstekende reeks willen vasthouden.


In Breda konden we genieten van een goed AZ. We zijn sterk uit de winterstop gekomen. In vijf gewonnen wedstrijden vielen niet alleen mooie doelpunten, maar behield de ploeg ook vijf keer de nul. De ploeg valt aan als een team en verdedigt als een team. Het lijkt erop dat we weer toegroeien naar het niveau van vorig seizoen.


Dan onze tegenstander van vanavond. De ploeg van Maurice Steijn staat op de zevende plaats, een goede klassering voor de Limburgers. Doordat VVV-Venlo vorig weekend van Willem II won, verstevigde het die zevende plaats. Het verschil met de staart van de ranglijst is echter maar vijf punten.


Onze redactie sprak deze week met Bjørn Johnsen. De in Amerika geboren spits met Noorse roots vertelt over zijn carrière tot nu toe, zijn ervaringen bij het nationale team en hoe de keuze voor Noorwegen tot stand kwam.


Ik wens u veel plezier bij AZ – VVV-Venlo.

Samen naar Victorie,

Max Huiberts


Directeur Voetbalzaken