ACTUEEL

AZ-nieuws

AZ IN DE AANVAL

BESTEL JOUW SEIZOENKAART


AZ presteert ook dit seizoen met aantrekkelijk voetbal, veel eigen jeugd en gerichte aankopen. Maar dit is pas het begin… Ben jij er dit seizoen ook weer bij in het AFAS Stadion? Samen naar Victorie!

AZ QUIZ


AZ won vorig seizoen thuis én uit van Vitesse. Wie was in beide duels trefzeker? Alireza Jahanbakhsh, Teun Koopmeiners, Mats Seuntjens, Wout Weghorst of Thomas Ouwejan.

DRIE AZ-SHIRTS


De nieuwe wedstrijdtenues van AZ zijn nu verkrijgbaar in het AZ Fancentrum en de webshop.

VERKEERSHINDER:

WERKZAAMHEDEN LEEGHWATERBRUG


De provincie Noord-Holland voert ingrijpende werkzaamheden uit aan de Leeghwaterbrug (N242) in Alkmaar. Daarom het advies om tijdig te vertrekken richting thuisduels van AZ.

De werkzaamheden duren tot begin 2019 en kunnen ernstige verkeershinder veroorzaken, zeker tijdens de spitsuren.

GÖZÜBÜYÜK FLUIT AZ - VITESSE


Serdar Gözübüyük fluit zondag de Eredivisie-wedstrijd tussen AZ en Vitesse. De 32-jarige arbiter uit Haarlem wordt geassisteerd door Dave Goossens en Bas van Dongen. Clay Ruperti is door de KNVB aangesteld als vierde official. Bas Nijhuis fungeert bij dit duel als Video Assistant Referee (VAR).

SAMEN NAAR VICTORIE!

KAARTVERKOOP EREDIVISIE VAN START


De losse kaartverkoop voor de thuisduels in de Eredivisie is van start gegaan. Wil jij zeker zijn van jouw ticket en een mooie plek in het AFAS Stadion? Bekijk op AZ.nl alle informatie en juich AZ naar de winst. Samen naar Victorie!

VIDEO’S ZIEN?

VOLG AZ OP YOUTUBE!


Wil jij interviews, samenvattingen en persconferenties zien?

Volg ons ook op social media: