VOORWOORD


GOED WEEKEND

Afgelopen weekend boekten we op bezoek bij sc Heerenveen een belangrijke zege. Zondag konden we met de volle buit op zak kijken naar wat de concurrentie deed, en het zal u niet ontgaan zijn dat het voor ons een goed weekend is geweest.  Na de thuisnederlaag tegen Willem II ziet de wereld er dus weer anders uit en staan we weer op drie punten van de koppositie in de Eredivisie.

In januari maakte Tijjani Reijnders op huurbasis de overstap naar onze tegenstander van vanavond, om zo meer speelminuten op het hoogste niveau te maken. Reijnders speelde de eerste twee wedstrijden voor de Waalwijkers. Fred Grim speelt met zijn ploeg aantrekkelijk voetbal, maar trekt helaas voor de Waalwijkers nog vaak aan het kortste eind. Wij zullen optimaal voorbereid moeten zijn om ook weer deze wedstrijd tot een goed einde te brengen en kunnen daarin de steun vanaf de tribunes goed gebruiken.

In deze editie van AZ Speelt leest u een interview met de altijd hardwerkende Dani de Wit. Tijdens de winterstop spraken zowel Arne Slot als Dani uit dat hij meer moest scoren. En dat is een belofte die hij tot nu toe heeft waargemaakt: Dani kwam tegen TOP Oss en sc Heerenveen uit tot twee belangrijke doelpunten. 

Ik wens u veel plezier bij AZ – RKC.


Max Huiberts


Directeur Voetbalzaken