ACTUEEL


AZ-nieuws

INLOOPRONDLEIDINGEN

Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen in de AZ-kleedkamer? Of in de dug-out willen zitten? Dit en meer kan in de voorjaarsvakantie! Tijdens de speciale inlooprondleidingen kun jij namelijk het AFAS Stadion komen ontdekken.

Op drie dagen staat er een gids klaar om jou alle locaties van het stadion te laten zien die normaal niet voor publiek toegankelijk zijn.

100 KEER KOOPMEINERS

Voor aanvang van AZ - RKC Waalwijk wordt Teun Koopmeiners gehuldigd. De aanvoerder van AZ bereikte onlangs de mijlpaal van 100 officiële duels voor de Alkmaarders.

GÖZÜBÜYÜK FLUIT AZ - RKC

Serdar Gözübüyük fluit vrijdag het Eredivisie-duel tussen AZ en RKC Waalwijk. De Haarlemmer wordt langs de zijlijnen geassisteerd door Charl Schaap en Jan de Vries.


VAR

De KNVB heeft Marc Nagtegaal aangesteld als vierde official. Rob Dieperink fungeert vanuit Zeist als Video Assistand Referee (VAR). Hij wordt geassisteerd door Rob van de Ven.

KAARTVERKOOP AZ - NAC

Seizoenkaarthouders kunnen sinds deze week hun stoel opwaarderen voor het bekerduel met NAC Breda. De voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders duurt tot en met zondag 2 februari.


Aftrap

De wedstrijd in de kwartfinales is vastgesteld op woensdag 12 februari en de aftrap in het AFAS Stadion is om 18:30 uur.

AZ-SPAARACTIE BIJ VOMAR

Als Strategisch Partner verrast Vomar haar klanten ook in 2020 met de AZ-spaaractie. Vanaf zondag 12 januari sparen zij voor 50% korting op kaarten voor thuiswedstrijden in de tweede seizoenhelft van de Alkmaarders.

Bij elke € 10 aan boodschappen ontvang je in één van de zestien geselecteerde Vomar-vestingen een gratis AZ-zegel. Een volle spaarkaart bevat acht zegels en kan direct bij de servicebalie van de Vomar-winkel worden ingewisseld. Daar ontvang je een AZ-voucher met unieke kortingscode. Met die code reserveer je eenvoudig online jouw stoelen in de Vomar-actievakken voor één van de wedstrijden in het AFAS Stadion. Reserveer snel, want OP=OP!

NIEUWE LUNCHKAART

IN GRAND CAFÉ VAN GAAL

Grand Café Van Gaal heeft de lunchkaart vernieuwd. Op het menu staan bijvoorbeeld een proeverij van drie huisgemaakte kroketten en een Caesar wrap.