VOORWOORD


Laatste thuiswedstrijd

Na een ‘lentestop’ in de Eredivisie, spelen we hopelijk dit weekend in het AFAS Stadion de één na laatste wedstrijd van de competitie. Het zou dan tevens de laatste thuiswedstrijd van onze trainer John van den Brom zijn. Met nog twee wedstrijden te gaan in de reguliere competitie stond de Amersfoorter al ruim 200 wedstrijden aan het roer van AZ. Hij zal ons na dit seizoen verlaten.


Deze zondag reist PSV af naar het AFAS Stadion. De Eindhovenaren zullen in de strijd om de titel natuurlijk voor de volle buit spelen, maar missen in die strijd een voor hun belangrijke schakel. De club uit Brabant zag in de wedstrijd tegen Willem II aanvaller Hirving Lozano uitvallen met een knieblessure. Verder won PSV vier van de laatste vijf wedstrijden, uit bij Vitesse speelde de ploeg van Mark van Bommel gelijk (3-3).

De laatste thuiswedstrijd betekent ook de presentatie van ons nieuwe tenue. Komend seizoen spelen we in een shirt met Alkmaarse details. Ik mag nog niet teveel weggeven. Pas op de dag zelf zult u het nieuwe shirt echt kunnen aanschouwen.


In deze editie van AZ Speelt leest u een interview met Albert Gudmundsson. De IJslander verkeert in goede vorm en maakte drie doelpunten in de laatste twee wedstrijden. Hij sprak met onze redactie over zijn huidige vorm en vertelde ons wat hij met basketbal heeft.

Ik wens u veel plezier bij AZ – PSV.


Samen Naar Victorie,


Max Huiberts


Directeur Voetbalzaken