ACTUEEL


AZ-nieuws

AZ QUIZ


Terell Ondaan speelde voor AZ en PEC Zwolle. Bij welke club stond hij niet onder contract? Telstar, NAC Breda, Excelsior, Ajax of Willem II?

SAMEN NAAR VICTORIE

MIS NIETS VAN TWEEDE SEIZOENSHELFT!


Met een voordelige halve seizoenkaart ben je verzekerd van alle thuisduels tijdens de tweede seizoenshelft. Dat is inclusief de wedstrijden tegen Ajax en PSV.

VERKEERSHINDER:

WERKZAAMHEDEN LEEGHWATERBRUG


De provincie Noord-Holland voert ingrijpende werkzaamheden uit aan de Leeghwaterbrug (N242) in Alkmaar. Daarom het advies om tijdig te vertrekken richting thuisduels van AZ.

De werkzaamheden duren tot begin 2019 en kunnen ernstige verkeershinder veroorzaken, zeker tijdens de spitsuren.

HIGLER FLUIT AZ - PEC ZWOLLE


Dennis Higler fluit dinsdagavond de bekerwedstrijd tussen AZ en PEC Zwolle. De 33-jarige arbiter uit Amersfoort wordt geassisteerd door Roy de Nas en Sjoerd Nanninga.

VAR

Joey Kooij is door de KNVB aangesteld als vierde official. In de KNVB Beker wordt geen gebruik gemaakt van de VAR.

AZ FELICITEERT PfS MET JUBILEUM


AZ feliciteert Playing for Success met haar vijfjarig jubileum. Voorafgaand aan AZ - Excelsior werd op het veld stilgestaan bij deze mijlpaal.

Het leercentrum in het AFAS Stadion werd geopend in 2013. In maart 2018 tekenden beide partijen een overeenkomst tot en met 2022.

Eenhoorn: ‘Geweldig initiatief’
“Playing for Success is een geweldig initiatief”, reageert AZ's Algemeen Directeur Robert Eenhoorn. “We dragen er dan ook graag een steentje aan bij door bijvoorbeeld onze spelers de certificaten te laten overhandigen aan de deelnemers. Het is ook mooi om te zien hoe de kinderen instromen en vervolgens het traject met meer zelfvertrouwen verlaten.

ALLE VIDEO’S ZIEN?

VOLG AZ OP YOUTUBE!


Wil jij interviews, samenvattingen en persconferenties zien?

Volg ons ook op social media: