ACTUEEL

AZ-nieuws

ALLE VIDEO’S ZIEN?

VOLG AZ OP YOUTUBE!


Wil jij interviews, samenvattingen en persconferenties zien?

AZ QUIZ


Welke drie spelers uit dit rijtje kwamen niet voor AZ én PEC uit? Teun Koopmeiners, Henk Timmer, Oussama Idrissi, Dirk Marcellis, Thomas Lam, Denni Avdic, Fred Patrick, Etiënne Reijnen, Niklas Moisander, Bernard Ayree en Henk van Rijnsoever.

EVEN VOORSTELLEN
DE JONGSTE JEUGDTEAMS


Voorafgaand aan het thuisduel met PEC Zwolle worden de drie jongste jeugdteams van AZ aan het publiek voorgesteld: Onder 11, Onder 12 en Onder 13 lopen rondom het hoofdveld.

VERKEERSHINDER:

WERKZAAMHEDEN LEEGHWATERBRUG


De provincie Noord-Holland voert ingrijpende werkzaamheden uit aan de Leeghwaterbrug (N242) in Alkmaar. Daarom het advies om tijdig te vertrekken richting thuisduels van AZ.

De werkzaamheden duren tot begin 2019 en kunnen ernstige verkeershinder veroorzaken, zeker tijdens de spitsuren.

KAMPHUIS FLUIT AZ - PEC ZWOLLE


Jochem Kamphuis fluit zondag de Eredivisie-wedstrijd tussen AZ en PEC Zwolle. De 32-jarige arbiter uit Groningen wordt geassisteerd door Jan de Vries en Rob van de Ven.


VAR

Luca Cantineau is door de KNVB aangesteld als vierde official. Richard Martens fungeert bij dit duel als Video Assistant Referee (VAR).

KAARTVERKOOP EREDIVISIE

SAMEN NAAR VICTORIE!


Voor alle thuisduels in de Eredivisie zijn nu al kaarten verkrijgbaar. Wil jij zeker zijn van jouw ticket en een mooie plek in het AFAS Stadion? Bekijk op AZ.nl alle informatie en juich AZ naar de winst. Samen naar Victorie!

Volg ons ook op social media: