ACTUEEL

AZ-nieuws

APPLAUS VOOR KAMPIOENEN


Mees Bakker, Bram Franken en Kenzo Goudmijn worden in de rust van AZ - NAC gehuldigd. Het AZ-trio werd afgelopen zomer Europees Kampioen met Oranje Onder 17.

DRIE AZ-SHIRTS


De nieuwe wedstrijdtenues van AZ zijn nu verkrijgbaar in het AZ Fancentrum en de webshop.

AZ QUIZ


AZ won vorig seizoen thuis met 2-1 van NAC dankzij treffers van Jeremy Helmer en Guus Til. Wie scoorde namens de club uit Breda? James Horsfield, Giovanni Korte, Thierry Ambrose of Rai Vloet?

SAMEN NAAR VICTORIE!

KAARTVERKOOP EREDIVISIE VAN START


De losse kaartverkoop voor de thuisduels in de Eredivisie is van start gegaan. Wil jij zeker zijn van jouw ticket en een mooie plek in het AFAS Stadion? Bekijk op AZ.nl alle informatie en juich AZ naar de winst. Samen naar Victorie!

VIDEO’S ZIEN?

VOLG AZ OP YOUTUBE!


Wil jij interviews, samenvattingen en persconferenties zien?

VERKEERSHINDER:

WERKZAAMHEDEN LEEGHWATERBRUG


De provincie Noord-Holland voert ingrijpende werkzaamheden uit aan de Leeghwaterbrug (N242) in Alkmaar. Daarom het advies om tijdig te vertrekken richting thuisduels van AZ.

De werkzaamheden duren tot begin 2019 en kunnen ernstige verkeershinder veroorzaken, zeker tijdens de spitsuren.

AZ IN DE AANVAL

BESTEL JOUW SEIZOENKAART


AZ presteert met aantrekkelijk voetbal, veel eigen jeugd en gerichte aankopen. Maar dit is pas het begin… Ben jij er dit seizoen ook weer bij in het AFAS Stadion? Samen naar Victorie!

MAKKELIE FLUIT AZ - NAC


Danny Makkelie fluit de Eredivisie-wedstrijd tussen AZ en NAC Breda. De 35-jarige arbiter wordt geassisteerd door Mario Diks en Rogier Honig. Ingmar Oostrom is door de KNVB aangesteld als vierde official, Jeroen Manschot fungeert bij dit duel als Video Assistant Referee (VAR).

Volg ons ook op social media: