ACTUEEL

AZ-nieuws

ALLE VIDEO’S ZIEN?

VOLG AZ OP YOUTUBE!


Wil jij interviews, samenvattingen en persconferenties zien?

AZ QUIZ


Het thuisduel met sc Heerenveen leverde vorig seizoen een spectaculaire slotfase op, met drie AZ-goals in de laatste tien minuten (3-1). Welke huidige speler van sc Heerenveen kreeg toen rood?

'MYSTERY FANS' GEZOCHT!


Omdat AZ werkt aan de optimale fanbeleving tijdens de thuiswedstrijden, is de club op zoek naar gezinnen die AZ willen helpen met het verbeteren van de stadionbeleving voor de hele familie. Door je mening te geven tijdens een duel in het AFAS Stadion, krijg je gratis kaarten.

AZ ZONDAG IN ‘RETROSHIRTS’


Het thuisduel met sc Heerenveen staat zondag in het teken van de jaarlijkse clubreünie. Ter gelegenheid staat hoofdsponsor AFAS de plek op de voorkant van het AZ-shirt af aan de spelersnamen, net in de jaren ‘70. De opbrengst van de veiling van deze ‘retroshirts’ gaat naar Spieren voor Spieren.

Na het duel gaan deze gedragen tenues ongewassen in de veiling. De opbrengst hiervan gaat naar de stichting. “De actie is een initiatief dat voortkomt uit onze samenwerking met Spieren voor Spieren. In oktober 2017 hebben we een driejarige verbintenis ondertekend, met als doel om met de gebundelde krachten zoveel mogelijk geld op te halen. Hopelijk kan deze actie daar goed aan bijdragen”, aldus AZ’s Algemeen Directeur Robert Eenhoorn. “Het is een mooie combinatie van een goed doel en onze rijke historie.”

Veiling

Houd voor de veiling AZ.nl in de gaten.

VERKEERSHINDER:

WERKZAAMHEDEN LEEGHWATERBRUG


De provincie Noord-Holland voert ingrijpende werkzaamheden uit aan de Leeghwaterbrug (N242) in Alkmaar. Daarom het advies om tijdig te vertrekken richting thuisduels van AZ.

De werkzaamheden duren tot begin 2019 en kunnen ernstige verkeershinder veroorzaken, zeker tijdens de spitsuren.

GÖZÜBÜYÜK FLUIT AZ -
SC HEERENVEEN


Serdar Gözübüyük fluit zondag de Eredivisie-wedstrijd tussen AZ en sc Heerenveen. De 33-jarige arbiter uit Haarlem wordt geassisteerd door Dave Goossens en Bas van Dongen.

Sander van der Eijk is door de KNVB aangesteld als vierde official. Stan Teuben fungeert bij dit duel als Video Assistant Referee (VAR).

VOOR IN JOUW AGENDA:

FORTUNA - AZ VERPLAATST


Het Eredivisie-duel Fortuna Sittard AZ heeft een nieuwe datum gekregen. Het treffen in Limburg vindt nu plaats op zaterdag 8 december (19:45 uur). Oorspronkelijk stond deze wedstrijd een dag eerder in de agenda’s. Bekijk hier het hele speelschema.

KAARTVERKOOP EREDIVISIE

SAMEN NAAR VICTORIE!


Voor alle thuisduels in de Eredivisie zijn nu al kaarten verkrijgbaar. Wil jij zeker zijn van jouw ticket en een mooie plek in het AFAS Stadion? Bekijk op AZ.nl alle informatie en juich AZ naar de winst. Samen naar Victorie!

Volg ons ook op social media: