ACTUEEL

AZ-nieuws

ALLE VIDEO’S ZIEN?

VOLG AZ OP YOUTUBE!


Wil jij interviews, samenvattingen en persconferenties zien?

AZ QUIZ


Tien seizoenen geleden (2008-2009) won AZ thuis met 2-0 van De Graafschap. De goals kwamen op naam van Ari en Sébastien Pocognoli. Voor welke clubs spelen zij momenteel?

VERKEERSHINDER:

WERKZAAMHEDEN LEEGHWATERBRUG


De provincie Noord-Holland voert ingrijpende werkzaamheden uit aan de Leeghwaterbrug (N242) in Alkmaar. Daarom het advies om tijdig te vertrekken richting thuisduels van AZ.

De werkzaamheden duren tot begin 2019 en kunnen ernstige verkeershinder veroorzaken, zeker tijdens de spitsuren.

KUIPERS FLUIT AZ -
DE GRAAFSCHAP


Björn Kuipers fluit zaterdag de Eredivisie-wedstrijd tussen AZ en De Graafschap. De 45-jarige arbiter uit Oldenzaal wordt geassisteerd door Sander van Roekel en Harm Zeinstra.


VAR

Alex Bos is door de KNVB aangesteld als vierde official. Peter Janson fungeert bij dit duel als Video Assistant Referee (VAR).

VOOR IN JOUW AGENDA:

FORTUNA - AZ OPNIEUW VERPLAATST


De Eredivisie-wedstrijd tussen Fortuna Sittard en AZ is opnieuw vastgesteld op vrijdag 7 december (18:30 uur). Oorspronkelijk stond het duel al gepland op die datum, maar deze werd onlangs verplaatst naar 8 december.

WIN EEN WINTERVAKANTIE
NAAR GERLOS


Tijdens AZ - De Graafschap pakt AZ uit met een speciale wintersnack en maak je in de rust kans op mooie wintersportprijzen. Na afloop van de wedstrijd vindt een Après Ski-feest plaats in het Sportcafé. Je kunt kans maken op de wintervakantie voor twee personen door je op te geven.

Volg ons ook op social media: