Voorwoord


Doorgaan

Het chagrijn bij de club en supporters is groot na de verloren halve finale van afgelopen donderdag. Willem II plaatste zich ten koste van ons voor de finale van de KNVB Beker. In Tilburg gingen we na 120 minuten en een strafschoppenreeks met verlies de kleedkamer in. 


Dit weekend hervatten we de competitie, dat doen we thuis in het AFAS Stadion tegen Fortuna Sittard. De Limburgers blijken een van de revelaties sinds ze weer in de Eredivisie spelen. Op bezoek in Sittard werd het 0-3 voor ons, mede dankzij twee fraaie treffers van Oussama Idrissi en Guus Til.


Voorafgaand aan de wedstrijd nemen we afscheid van Alireza Jahanbakhsh. De Iraanse international maakte afgelopen zomer de overstap van AZ naar Brighton Hove & Albion. We hebben de afgelopen drie seizoenen kunnen genieten van de speler en persoon die Alireza is. De bekroning was natuurlijk afgelopen seizoen, toen hij topscorer van de Eredivisie werd. De immer vriendelijke Jahanbakhsh heeft een speciaal plekje in het hart van vele fans.


In deze editie van AZ Speelt spreken we met Adam Maher. De in goede vorm verkerende middenvelder doet het sinds zijn terugkomst goed bij ons. Hij vertelt over zijn rol als controleur en hoe het is om na vijf jaar terug te keren bij de club.

Samen naar Victorie!

Max Huiberts


Directeur Voetbalzaken