ACTUEEL

AZ-nieuws

AFSCHEID JAHANBAKHSH


AZ neemt zondag voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard afscheid van Alireza Jahanbakhsh.

De Iraniër speelde tussen 2015 en 2018 110 wedstrijden (86 Eredivisie, 12 KNVB Beker, 12 Europa League) voor AZ waarin hij 37 doelpunten maakte. In het seizoen 2017-2018 werd hij met 21 doelpunten topscorer van de Eredivisie en tevens verkozen tot Speler van het Jaar door Voetbal International.

Gesigneerde ballen
Tijdens zijn afscheid schiet Jahanbakhsh 21 gesigneerde ballen het publiek in. Dit staat gelijk aan het aantal doelpunten in zijn topscorersseizoen.

AZ QUIZ


Tijdens de eerste seizoenshelft won AZ in Sittard van Fortuna (0-3). Wie scoorden toen voor de ploeg van John van den Brom?

VERKEERSHINDER:

LEEGHWATERBRUG 25 AUGUSTUS WEER IN GEBRUIK


De provincie Noord-Holland voert ingrijpende werkzaamheden uit aan de Leeghwaterbrug (N242) in Alkmaar. Daarom het advies om tijdig te vertrekken richting thuisduels van AZ.

De werkzaamheden duren tot 25 augustus 2019 en kunnen ernstige verkeershinder veroorzaken, zeker tijdens de spitsuren.

SAMEN NAAR VICTORIE

STEUN AZ TEGEN FC GRONINGEN


AZ speelt zaterdag 30 maart thuis tegen FC Groningen. Ben jij erbij in het AFAS Stadion?


Kijk op AZ.nl voor alle kaartverkoop-info.

ALLE VIDEO’S ZIEN?

VOLG AZ OP YOUTUBE!


Wil jij interviews, samenvattingen en persconferenties zien?

LINDHOUT FLUIT AZ - FORTUNA


Allard Lindhout fluit zondag de Eredivisie-wedstrijd tussen AZ en Fortuna Sittard. De 31-jarige arbiter uit Warmond wordt hierbij geassisteerd door Rob van de Ven en Roy de Nas.

VAR

Richard Martens is door de KNVB aangesteld als vierde official. Sander van der Eijk fungeert als Video Assistent Referee (VAR) en wordt hierbij bijgestaan door Sander van Roekel.

Volg ons ook op social media: