ACTUEEL

AZ-nieuws

APPLAUS VOOR RICKSEN

De Supporters van AZ en Fortuna Sittard houden zondag een sfeeractie voor Fernando Ricksen. De voormalig speler van deze clubs lijdt aan ALS. Met deze actie willen de supporters hem een steunen in zijn strijd tegen deze spierziekte.

STEUN AZ TEGEN FC MARIUPOL

De volgende Europese horde komt uit Roemenië: FC Mariupol. Ben jij er op 15 augustus bij in Alkmaar? Houd voor de kaartverkoop en het tijdstip AZ.nl in de gaten.

VERKEERSHINDER:

LEEGHWATERBRUG 25 AUGUSTUS WEER IN GEBRUIK

De provincie Noord-Holland voert ingrijpende werkzaamheden uit aan de Leeghwaterbrug (N242) in Alkmaar. Daarom het advies om tijdig te vertrekken richting thuisduels van AZ.

De werkzaamheden duren tot 25 augustus 2019 en kunnen ernstige verkeershinder veroorzaken, zeker tijdens de spitsuren.

ALLE VIDEO’S ZIEN?

VOLG AZ OP YOUTUBE!

Wil jij interviews, samenvattingen en persconferenties zien?

HIGLER FLUIT AZ - FORTUNA

Dennis Higler fluit zondag het duel tussen AZ en Fortuna Sittard. De aftrap van deze Eredivisie-wedstrijd in het AFAS Stadion is om 20:00 uur.

Higler wordt langs de zijlijnen geassisteerd door Johan Balder en Joost van Zuilen. Laurens Gerres is door de KNVB aangesteld als vierde official.

VAR

Edgar Bijl kijkt vanuit Zeist mee als Video Assistant Referee (VAR). Hij wordt geassisteerd door Freek Vandeursen.

VOORBEREIDEN OP AZ - FORTUNA IN GRAND CAFÉ

In Grand Café Van Gaal bereid jij je zondag 4 augustus culinair voor op de wedstrijd tussen AZ en Fortuna Sittard. Vanaf 17:30 uur scoor je in het restaurant van het AFAS Stadion een heerlijke plate-service. Reserveer nu jouw warming-up!

Voor het eerst in de Eredivisie wordt er op zondagavond om 20:00 uur afgetrapt. Een uitgelezen kans om voorafgaand aan de wedstrijd een hapje te eten in Grand Café Van Gaal! Je hebt keuze uit een krokante kipburger of kippendijsaté, beide geserveerd met friet en salade. (€ 13,50)

Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen raden we aan om vooraf te reserveren want vol = vol. Reserveren: 072 547 80 99.

Volg ons ook op social media: