VOORWOORD


BEKENDE GEZICHTEN

Dit weekend komt Feyenoord op bezoek. Het is tevens de aftrap van een druk speelschema gezien aankomende week de Beker en de week daarna de Europa League weer van start gaan. Natuurlijk weten we dat iedere wedstrijd belangrijk is, maar dit weekend kunnen we weer laten zien dat we terecht op de plekken staan waar we met deze groep thuishoren.

Bij Feyenoord treffen we dit weekend een hoop bekende gezichten: Dick Advocaat, Ridgeciano Haps en Steven Berghuis. De ploeg uit Rotterdam is anders dan in de eerste seizoenshelft. Sinds de aanstelling van Dick Advocaat hebben de Feyenoorders nog niet verloren. Eén van die nieuwe gezichten bij de club is Oğuzhan Özyakup, die zijn opleiding bij ons genoot totdat hij op 16-jarige leeftijd vertrok naar Arsenal. Ik heb Öguzhan zelf nog een jaar getraind toen ik in de opleiding actief was als trainer en het was toen al duidelijk dat het een speler was met potentie. Buiten zijn potentie was het ook een hele fijne persoonlijkheid om mee te werken.

In deze editie van AZ Speelt spreken we met Jonas Svensson. De betrouwbare rechtsback ging met onze redactie in gesprek over het seizoen tot nu toe, hoe hij zich persoonlijk bezighoudt met het opvangen van nieuwe buitenlandse jongens én over fietsen.


Max Huiberts


Directeur Voetbalzaken