ACTUEEL


AZ-nieuws

NIJHUIS FLUIT AZ – FEYENOORD

Bas Nijhuis fluit zondag het topduel tussen AZ en Feyenoord. De scheidsrechter wordt langs de zijlijnen ondersteund door Angelo Boonman en Rens Bluemink. De KNVB heeft Martin Pérez aangesteld als vierde official.

VAR
Vanuit Zeist kijkt Allard Lindhout mee als VAR. Hij wordt bijgestaan door Frank Jansen.

KLEED JE WARM

De weersverwachtingen voor zondag bevatten wind en regen. AZ raadt supporters dan ook aan zich daar goed op te kleden. Net als bij voorgaande thuisduels, deelt AZ in geval van regen poncho's uit bij de ingangen van het AFAS Stadion.

ZONDAG: LIVE VOETBAL IN SPORTCAFÉ

Voorafgaand aan het thuisduel met Feyenoord (14:30 uur) start je jouw zondag in het AFAS Stadion. Het Sportcafé onder de Molenaar-tribune opent om 12:00 uur haar deuren zodat je hier de kraker tussen FC Utrecht en Ajax kunt kijken.

INLOOPRONDLEIDINGEN

Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen in de AZ-kleedkamer? Of in de dug-out willen zitten? Dit en meer kan in de voorjaarsvakantie! Tijdens de speciale inlooprondleidingen kun jij namelijk het AFAS Stadion komen ontdekken.

Op drie dagen staat er een gids klaar om jou alle locaties van het stadion te laten zien die normaal niet voor publiek toegankelijk zijn.

KAARTVERKOOP AZ - NAC

AZ neemt het woensdag 12 februari op tegen NAC Breda. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor dit duel in de kwartfinales van de KNVB Beker.


Tickets

De wedstrijd begint om 18:30 uur en er zijn nog kaarten beschikbaar.

WOENSDAG ‘BEKER SPECIAL’

IN GRAND CAFÉ VAN GAAL

Voorafgaand aan het bekerduel met NAC Breda kun je woensdag genieten van de heerlijke ‘beker special’ in Grand Café Van Gaal. Deze special bestaat uit een spies van Oosters gemarineerde ossenhaas, roerbak-groenten en koolsalade geserveerd met verse frites uit Zuyd en gemengde salade (€ 17,95).


Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen raden we aan om vooraf te reserveren want vol = vol.


Reserveren kan per e-mail via e.verbruggen@az.nl of door te bellen bel met 072 547 80 99.