Voorwoord


TERUG IN ALKMAAR

Na een rustige interlandweek op het AFAS Trainingscomplex, is de ploeg van John van den Brom deze week weer compleet. Alle internationals die waren uitgevlogen, hebben zich in de loop van de week gemeld en zijn fit teruggekomen.

AZ leverde afgelopen periode dertien internationals af. Bjørn Johnsen, Fredrik Midtsjø en Jonas Svensson sloten aan bij de Noorse ploeg en Dorin Rotariu meldde zich bij Roemenië. Guus Til, Teun Koopmeiners, Oussama Idrissi en Thomas Ouwejan speelden wedstrijden voor Jong Oranje. Pantelis Hatzidiakos kwam in actie voor Jong Griekenland en Albert Gudmundsson voor Jong IJsland. Ook Myron Boadu, Owen Wijndal en Jasper Schendelaar sloten aan bij nationale jeugdelftallen van Oranje.  

De internationals zijn niet de enigen die thuis zijn gekomen deze week. Afgelopen woensdag keerde Adam Maher terug bij AZ. Hij tekende een contract tot het einde van het seizoen. We zijn blij dat we hem weer in AZ-kleding in het AFAS Stadion kunnen bewonderen.

Zondag hervat de Eredivisie. De tegenstander van dit weekend, Feyenoord, staat bij aanvang van deze speelronde op de derde plaats. AZ bezet de vierde positie en kan bij winst de Rotterdammers voorbij.

Samen naar Victorie!

Max Huiberts


Directeur Voetbalzaken