ACTUEEL

AZ-nieuws

AZ IN DE AANVAL

BESTEL JOUW SEIZOENKAART


AZ presteert ook dit seizoen met aantrekkelijk voetbal, veel eigen jeugd en gerichte aankopen. Maar dit is pas het begin… Ben jij er dit seizoen ook weer bij in het AFAS Stadion? Samen naar Victorie!

Ook voor Jong AZ kun je een seizoenkaart bestellen. Voor 25 euro is-ie van jou. Check:

AZ QUIZ


Welke twee spelers uit dit rijtje kwamen niet voor AZ én Feyenoord uit? Simon Cziommer, Henk Timmer, Steven Berghuis, Tim de Cler, Ruud Heus, Dirk Marcellis, Willem van Hanegem, John Metgod en Ridgeciano Haps.

DRIE AZ-SHIRTS


De nieuwe wedstrijdtenues van AZ zijn nu verkrijgbaar in het AZ Fancentrum en de webshop.

VERKEERSHINDER:

WERKZAAMHEDEN LEEGHWATERBRUG


De provincie Noord-Holland voert ingrijpende werkzaamheden uit aan de Leeghwaterbrug (N242) in Alkmaar. Daarom het advies om tijdig te vertrekken richting thuisduels van AZ.

De werkzaamheden duren tot begin 2019 en kunnen ernstige verkeershinder veroorzaken, zeker tijdens de spitsuren.

KUIPERS FLUIT AZ - FEYENOORD


Björn Kuipers fluit zondag de Eredivisie-topper tussen AZ en Feyenoord. De 45-jarige arbiter uit Oldenzaal wordt geassisteerd door Sander van Roekel en Erwin Zeinstra.

VAR

Martin van den Kerkhof is door de KNVB aangesteld als vierde official. Danny Makkelie fungeert bij dit duel als Video Assistant Referee (VAR).

KAARTVERKOOP EREDIVISIE VAN START

SAMEN NAAR VICTORIE!


Voor alle thuisduels in de Eredivisie zijn nu al kaarten verkrijgbaar. Wil jij zeker zijn van jouw ticket en een mooie plek in het AFAS Stadion? Bekijk op AZ.nl alle informatie en juich AZ naar de winst. Samen naar Victorie!

ALLE VIDEO’S ZIEN?

VOLG AZ OP YOUTUBE!


Wil jij interviews, samenvattingen en persconferenties zien?

Volg ons ook op social media: