VOORWOORD

Rug rechten

De competitiewedstrijden volgen elkaar in hoog tempo op. De laatste twee wedstrijden gaven we twee keer de voorsprong uit handen en keerden we met slechts met twee punten terug in Alkmaar. De teleurstelling moet echter plaatsmaken voor focus en strijdlust. Het is zaak voor ons om onze rug te rechten en ons te richten op de laatste vijf wedstrijden. Vijf wedstrijden die we één voor één gaan afwerken en dan zien we op 12 mei waar we staan.


Zaterdagavond reist de ploeg van Alfons Groenendijk af naar het AFAS Stadion. Afgelopen week bezorgden de Hagenezen zichzelf een flinke opsteker. Er werd met 5-0 gewonnen van FC Utrecht. Een belangrijke overwinning en belangrijke punten voor de groen-gelen.  

In deze editie van AZ Speelt leest u een interview met Owen Wijndal. Afgelopen zaterdag stond de jonge verdediger in de basis tegen De Graafschap en hij pakte dat goed op. Wijndal sprak met onze redactie over het leerproces in de Keuken Kampioen Divisie. Ook legde we de 19-jarige linksback een aantal stellingen voor.

Rest mij u veel plezier te wensen bij AZ – ADO Den Haag.

Samen naar Victorie.

Max Huiberts


Directeur Voetbalzaken